Фејзбук статус на пратеникот на Левица Борислав Крмов

Талат Џафери, седницата за пратенички прашања од 11:00 часот ја почна во 12:00! Можеби имал тешки муабети со Папата до касно вечерта, па не можел да стане на време утринава!?

На пауза закажаа дополнителна седница да се изгласаат законите за Бехтел и Енка. Лоповлукот не може да чека.

Неговиот заменик Горан Мисовски продолжи да одолговлекува и неделовнички ја затвори седницата пред 18:00 часот. Тенденциозно, да не дојде Левица на ред.

Седницата ја скратија 2 ипол часа!

Една седница не почнала на време.

https://www.facebook.com/boris.krmov/posts/pfbid02pSvYjTRfsJfFpkjWwApiYjYHiNmXm6G9r4FqKEiUFFxF85WkjGu9aGa4u1RMJ9wml