Претставници на политичката партија Левица, денеска на градскиот пазар остварија средба со жителите на Пробиштип.

Пратеникот Борислав Крмов, членот на Президиум – Александар Симонов, како и членовите на ЛО Левица – Пробиштип, во директна комуникација со граѓаните ги споделија дел од мерките и програмата на претседателскиот кандидат, проф. Билјана Ванковска.

Народот силно ја препознава проф. Ванковска како единствен достоен кандидат со државнички ставови, но и Левица како партија на обесправените и чесни работници, која се бори против злоделата на коалицијата СДС-ДПМНЕ-ДУИ.

Поддршката за Левица е огромна
На крајот ќе победиме! Стои во соопштенито на политичката партија Левица