Акција на Левица за помош на граѓаните при остварување на нивните социјални права

НЕ МОЛЧЕТЕ ПОВЕЌЕ, ПРИЈАВЕТЕ ПРЕКРШУВАЊЕ НА ВАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ ПРАВА!

Дали сте уморни од ускратување на вашите права за социјална помош? Дали се мачевте да ја добиете гарантираната минимална помош и сите други права за парична помош од социјална заштита на кои имате право?

Тогаш е време да преземете акција и да ги пријавите овие прекршувања кај нас, а ние ќе се избориме да ги добиете правата кои ви следуваат.

Левица верува дека секој човек има право на достоинствен живот и неуморно ќе се бориме да се осигураме дека вашите права се заштитени.

Не молчете повеќе!

Пријавете ги сите прекршувања на вашите права на парична помош од социјална помош.

Заедно, можеме да направиме разлика.

https://www.facebook.com/levica.socijalen.sektor/posts/pfbid033ntUqXie7NztrxkuBF7AyyKBUYvdVStwdSxLChBraDfe2RCTJM35vDuvo8Uc6V8yl
Последно