Да го зачуваме Лисиче: Лисиче наредна мета на урбаната мафија!

Соопштението на граѓанската организација „Да го зачуваме Лисиче“ го пренесуваме во целост:

Лисиче наредна мета на урбаната мафија!

На крајно подмолен нетранспарентен начин се обидува да се “протне“ овој Предлог ДУП ЈИ09 блок 09.01. катастрофален за Населба Лисиче !

Згради, затворање постоечки улици, трасирање нови улици кои поминуваат низ нашите домови, уништување на нашето спокојно живеење…

Додека не е доцна да реагираме т.е. сите засегнати нека поднесат Анкетни листови со свои забелешки најдоцна до 13.04.2023 во ОУ “Димитар Македонски“а подмолен и крајно нетранспарентен начин некој се обидува да го “протне“ овој Предлог ДУП ЈИ09 блок 09.01. катастрофален за Населба Лисиче !

ДА КАЖЕМЕ СТОП НА ГРАДЕЖНИОТ ХАОС КОЈ ЗАЕДНО СИТЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕЧИМЕ!!!

***”Да го зачуваме Лисиче” е СОСЕДСКА и НАДПАРТИСКА иницијатива***

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0etmTkERLNvs4LjDxZxk8JYxC3mP8HmvtixPKEESZeoUnxktT3h2pTwLfGckoFHcRl&id=100091505812008
Последно