Фејзбук статус на пратеникот од редовите на Левица, Борислав Крмов

„Европскиот фронт“ на СДС се разоткри како Косовски фронт.

Само за да остане на власт, СДС со својата лакомост, неукост и кукавичлук ја стави Македонија под директна зависност од Косово.

Но, ништо не е загубено ако сме храбри и одлучни!

На следните избори ќе бираме дали полека ќе го враќаме суверенитетот на Републиката или целосно ќе ја предадеме во владение на Косово.

Македонија на македонските граѓани!