Фејзбук статус на Јован Крајевски, член на президиумот на Левица

На спортистите од Русија и Белорусија веќе подолго време им се попречува нормално да учествуваат во спортот. Некаде им е забрането да се натпреваруваат под своето знаме, а некаде и комплетно им е забрането да се натпреваруваат.

Зошто тогаш спортистите од Израел не се соочуваат со вакви препреки?