Фејзбук статус на Проф. д-р Тамара Јованов Апасиева

Да не заборавиме дека за овој мандат, пратениците на сдс и патриотите на батерии од дпмне, се нафатираа со по најмалку еден стан преку патни трошоци, кои сложно продолжија да ги крадат на легален начин, дури и по покачувањето на платите за 78%!

А ви душмани, бурек – јогурт!

За пензионерите, може и само лепче, а за тешко болните – смс пораче!

Арам!