Концерт на камерниот состав „ПЕЈИЌ” во КИЦ


На концертот на камерниот состав „ПЕЈИЌ” Ќе можете да чуете дела од : Бах, Бургмилер, Гранадос, Де Фаља- Лорка, Бизе, Гонзалез, Белафронте и Богдан Пејиќ
Изведуваат :
Теодора Пејиќ – мецосопран
Богдан Пејиќ – гитара
Божидар Пејиќ – виолончело
Концертот ќе се одржи на 13.10.2023 (петок) во КИЦ, Салон 19:19 во 20 часот.
Влезот на концертот е слободен.

Последно