Црвена Младина ве поканува на „Пиво и дискусии“ во Градски парк

Придружете ни се оваа недела во 19:00 часот, во градскиот парк во близина на школка на „Пиво и дискусии со Црвена Младина”.

Теми за дискусија на неделниот настан се:

– Работа на лето во Македонија или странство

– Врсничко насилство

Ги повикуваме сите прогресивни средношколци, студенти и млади активисти кои треба да бидат креатори и предвесници на промените! Целта на настанот е да ги собира сите оние млади истомисленици кои веруваат дека подобар свет е можен и подобар свет е неопходен..

Затоа оваа недела (9 јули) ве очекаме во Градски Парк во близина Школка. Со вас понесете идеи, ентузијазам и храброст. Се гледаме!

Повеќе: https://www.facebook.com/events/1195017441177199?ref=newsfeed

Последно