Ван

Извештај за напредокот на Европската Унија

Пишува: Претседателскиот кандидат на политичката партија Левица, Проф. д-р Билјана Ванковска Како што лета времето, набргу ќе ја одбележиме 20-годишнина од првиот годишен извештај за напредокот кон ЕУ. Процедурата е таква што најнапред се изјаснува Европската комисија, дава предлози за...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img