Валута

БРИКС во разговори за воведување на заедничка валута

Групата на нации БРИКС ќе разговара за можноста за воведување заедничка валута, според министерот за надворешни работи на Јужна Африка, домаќин на претстојниот самит на лидерите на блокот. Зголемувањето на каматните стапки во САД и геополитичките конфликти ја зголемија вредноста...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img