УНИЦЕФ

Апасиев: Газа не е гробница на илијадници дечиња – Газа е гробница и на човештвото

Претседателот на Левица - проф. Димитар Апасиев, по однос на Предлог-Декларацијата за солидарност со палестинскиот народ и осуда на израелската окупација: Cметаме дека ние не треба да бидеме ноеви, да си ја пикаме главата во песок и да не проговориме...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img