УГД

Интервју со Јован Јанев: Студентите се соочуваат со нехумани услови

Јован Јанев е студент на правниот факултет при УГД, има поминато два мандата во Универзитетското Студентско Собрание при УГД, борец за студентски права, еден од најдобрите млади оратори, ракометен голман и уште многу други работи. Имавме прилика да седнеме...

Интервју со Леонид Тодороски – Најдобриот матурант по македонски јазик

Леонид Тодороски од средното медицинско училиште „Панче Караѓозов“ во Скопје има освоено најмногу поени на државната матура по македонски јазик, информира Државниот испитен центар (ДИЦ).  Ја имавме честа и привилегијата да седнеме со Леонид и да поразговараме за неговиот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img