Трудов инспекторат

Левица: НИКОБ не исплатува редовно плати и додатоци на работниците

Реакција на Левица - Трудов сектор Агенцијата за обезбедување на која и доделија тендери за обезбедување на државни објекти во вредност од 2 МИЛИОНИ ЕВРА неможе да обезбеди плати за работниците. НИКОБ - Компанија која е позната благодарение на непочитување на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img