Троцкизмот и неговите помагачи

Троцкизмот и неговите помагачи [Јосип Броз Тито]

За троцкизмот полесно да ја врши својата разорна работа во разните организации на работничката класа и во останатите демократски партии и организации, тој тоа го прави во различни облици, но секогаш со една цел - да го расчисти патот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img