Технолошка војна

Целосна доминација на Н.Р Кина во технолошката војна со Западот

Кина го зголемува своето водство пред САД во поднесувањето патенти за вештачка интелигенција, нагласувајќи ја решеноста на азиската нација да обликува и влијае на технологијата што може да има широки импликации за најбогатите економии во светот. Кинеските институции аплицирале...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img