студентски манифест

Левица го потпиша студентскиот манифест

Вчера во име на Левица и Црвена Младина, членот на президиумот на Левица, Амар Мециновиќ го потпиша студентскиот манифест кој беше објавен од студентите од сите државни универзитети на иницијатива на УСС - УКИМ. Едно од главните барања на студентите...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img