Стив Наумов

Мојсоска: Како се бришеше АСНОМ

Фејзбук статус на генералниот секретар на Левица и носител во Изборна Единица 5 - Јована Мојсоска КАКО СЕ БРИШЕШЕ АСНОМ... Денес налетав на овој споменик во битолското село Логоварди, посветен на браќата Наумови. Иако во запуштена состојба, се' уште е...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Социолошка анализа на „Нација во подем: Приказна за економското чудо на Израел“

Пишува: Кристијан Димков „Нација во подем Приказна за економското чудо на Израел“ е книга на Ден Сенор и Сол Сингер напишана...
- Advertisement -spot_img