Стевче Јакимовски

Ристовски: Да ги разобличиме манипулациите на Јакимовски

Фејзбук статус на Дарко Ристовски кандидат за градоначалник на општина Карпош и координатор на ИТ секторот при политичката патија Левица Здраво Карпошани, Ред е да ги разобличиме манипулациите од ова сооштение подолу, пасус по пасус, да посочиме како треба да...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img