средни училишта

Јовановска: По иницијатива на Левица средните училишта во Скопје добиваат сензорни соби

Средните училишта во Град Скопје добиваат сензорни соби. Изгласана иницијативата на Левица, со која што во секое средно училиште во Скопје ќе биде отворена по една сензорна соба која што ќе им биде од огромна помош при процесот на инклузија...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img