сорос

„ДОСИЕ СОРОС“ БИОГРАФИЈА НА ПАРАЗИТИЗМОТ

Низ истражувањето на Скот Томпсон и Елизабет Хеленбројх од еминентниот Магазин ЕИР ние го отвораме „Досието Сорос“. Ги молиме читателите сами нека увидат кој стои зад розевата приказна за самопрогласениот голем филантроп, финансиер и добротвор. Приказната е долга и...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Општина Ресен најавува серија на покачувања

На наредната седница на советот на општина Ресен се планира покачување на цените на следните услуги: - Вода за пиење -...
- Advertisement -spot_img