Штрајк во македонска пошта

Шефови има, поштари нема – Штрајк во македонска пошта

Разнесувачите на пошта и шалтерските работници се во дефицит, додека административните и руководните позиции се преполнети, вели претседателот на Синдикатот на Пошта. Со тоа што имаме само еден шеф за секој работник, се стигна до неоднос помеѓу бројот на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img