Сергеј Наришкин

Франција планира да испрати 2.000 војници во Украина

Директорот на Службата за надворешно разузнавање на Руската Федерација, Сергеј Наришкин за ТАСС изјави дека има информации за намерите на Франција да испрати воен контингент во Украина. Тој контингент моментално е во подготвителна фаза и ќе го сочинуваат околу...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img