Сензорни соби

Левица со иницијатива за отварање на сензорни соби за децата со аутизам во средните училишта

Советниците на Левица во Советот на Град Скопје денес поднесоа Иницијатива за отварање на 23 нови сензорни соби. Со иницијативата советниците бараат отварање на по една сензорна соба во секое средно училиште во град Скопје, со што ќе им се...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img