Сектор Спорт

Левица: Нема пари за одржување на стадионот во Скопје а има за конференции на ОБСЕ

Соопштение на Сектор Спорт при политичката партија Левица Пред почетокот на натпреварот помеѓу фудбалските репрезентации на Македонија и Италија, стадионот е во очајна состојба! Токму на ваквите лоши услови се жалат и Италијанците пред вечерашниот натрпевар! Неодамна, ОСМАНИ објави дека ќе...

Левица: Бугарска фондација се обидува да го бугаризира ФК Вардар

Реакција на сектор спорт при политичката партија Левица Бугарски ФБ профили повикуваат на собирање финансии за спонзорство на бугарски клуб кој би се натпреварувал во Македонија истакнувајќи дека Фондација Македонија ( бугарска организација ) ќе биде сопственик на истиот со...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img