Сејмур Херш

Трговија со непријателот

Откривање на масовна корупција во Украина. Американските трупи се собираат на границата на земјата. Дали администрацијата на Бајден има некаква крајна цел за овој конфликт? Владата на Украина, предводена од Володимир Зеленски, ги искористи средствата на американските даночни обврзници за...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Изборите ќе „изедат“ 10,6 милиони евра

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната 84 – та седница ги усвои Регистарот на радиодифузери, печатени медиуми и електронски...
- Advertisement -spot_img