Саем за вино

Граѓаните осиромашуваат, а власта троши стотици илјади евра за прослави

Власта продолжува да троши стотици илјади евра пари на граѓаните иако, како што велат самите граѓани, сиромаштијата секојдневно се зголемува, додека единственото решение што го гледаат е бегство од државата. Во анализите што ги направи американската НДИ, објавени во...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img