Руско жито

Кои се условите на Русија за продолжување на Црноморскиот договор за жито?

За две недели, поточно на 18 јули, истекува Црноморскиот договор за извоз на украински житарки, а сè уште нема договор меѓу Русија и Украина и Обединетите нации и Турција како посредници. Притоа, рускиот пратеник во ОН, Генадиј Гатилов, во интервју...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img