Реџеп Исмаил

Македонските турци нема да бидат манипулирани од мунафиклукот

Пишува: Реџеп Исмаил – Хактан, потпретседател на политичката партија Левица Деновиве бев на отворање на канцеларија на Левица – Л.О. Пехчево. На мое голема позитивно изненадување, на отворањето беа присутни и неколку другари од Црник, село во Пехчево. Црник е...

Европската десница никогаш не била „про-руска“

Пишува: Реџеп Исмаил - Хактан, потпретседател на политичката партија Левица Деновиве, на некое од многуте интервјуа, ја наслушнав професорката Силјановска Давкова, како објаснува дека во ЕУ е во пораст т.н. крајна десница (far-right) и дека тоа е опасно поради про-руската...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img