Работа во Хрватска

Лани над 13 000 македонци работеле во Хрватска

Минатата година хрватското Министерство за внатрешни работи издало 172.499 дозволи за престој и работа, од кои 112.981 се издадени за нови вработувања, што значи дека Хрватска во 2023 година примила толку нови странски работници на постојан работен однос. Од...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img