Протести во Франција

Левица со македонски нацрт-предлог за решавање на кризата во Франција

Соопштение на политичката партија Левица Левица со загриженост ги следи настаните изминативе денови во Франција и изразуваме жалење за насилствата и негативните последици што ги имаат врз сигурноста и стабилноста на државата и народот. Следствено, ја истакнуваме потребата за мирен...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Мустафаоглу: ДПМНЕ организира трибини за младите, додека ги одбива сите иницијативи на Левица за младите

Пишува: Дарја Мустафаоглу, советничка во општина Ѓорче Петров и кандидатка за пратеник во ИЕ 2 од редовите на политичката...
- Advertisement -spot_img