Протест за Чебрен

11 Големи проблеми со продажбата на „Чебрен“

Анализа на професорот од Техничкиот факултет во Битола, Дејан Трајковски Вчера имав интересен разговор со наш истакнат професор по хидроенергетика во пензија, со кого дискутиравме околу ситуацијата со „Чебрен“ и општо околу енергетската (неб)иднина на Македонија. Професорот не се плаши...

Здружението на инженери денес ќе протестира против продажбата на хидроелектраната Чебрен

Здружението на инженери на Македонија за денеска во 11:00 часот има најавено протест на кој, како што е соопштено, ќе го изразат своето незадоволство и спротивставување на одлуката за доделување на концесија за користење водата на Црна Река за производство на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Тамара Јованов: Што значи живот во продолжена сиромаштија?

Пишува: Тамара Јованов – Апасиева –  Професорка на Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – во Штип  Што значи живот...
- Advertisement -spot_img