Програма

Што предвидува Левица во однос на родовата еднаквост?

Политичката партија Левица ја објави својата изборна програма за претстојните парламентарни избори. Во оваа сеопфатна програма посветено е внимание и женските прашања и родовата. Изминативе години, со само двајца пратеници, Левица успеа да спречи многу штетни политики и да...

Левица со видео претстави дел од своите програмски заложби

Ви најавуваме дел од нашата уникатна програма со над 1 000 мерки. Радикалните мерки претставуваат длабински зафат за интервенција во сите пори на јавниот живот – со цел планско градење на едно похумано, посолидарно и подобро општество. 1. Поништување на т.н....
- Advertisement -spot_img

Latest News

Социолошка анализа на „Нација во подем: Приказна за економското чудо на Израел“

Пишува: Кристијан Димков „Нација во подем Приказна за економското чудо на Израел“ е книга на Ден Сенор и Сол Сингер напишана...
- Advertisement -spot_img