Профити

Левица: Без државна регулација банките со енормни профити

Соопштение на политичката партија Левица И покрај забавениот економски раст, само за шест месеци, банките остварија над 120 милиони евра добивка и ги ЗГОЛЕМИЈА своите профити за 35 отсто, споредено со истиот период лани! Нето приходите од камати се искачија...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img