Преспанско јаболко

Левица: Извозот на преспанското јаболко во слободен пад

Соопштение на сектор земјоделие при политичката партија Левица Преспанското јаболко влегува во загрозена категорија, производството и извозот одат во надолна линија. Од една страна е забраната од Русија за увоз на македонски производи поради санкциите кои антинародната влада ги стави...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img