Поскапување

Енормни поскапувања до 300 отсто на катастарските услуги – еве ги новите цени

Промена за пресметките во имотните листови при купување стан Ако до сега во имотен лист покрај квадратурата се пишуваа и земјиштето под зградата и заедничките простории тоа веќе не е така. Според новиот правилник секој имотен лист посебно ќе треба...

Глобалната трговија во паника: Раст на цените на нафтата, природниот гас и пченицата

Цените на нафтата и природниот гас се искачија во понеделникот, додека цените на пченицата накратко се зголемија, бидејќи инвеститорите реагираа на кусиот и хаотичен бунт во Русија викендов. Пазарите беа главно фокусирани на тоа дали превирањата во Москва би...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img