Пошта

Шефови има, поштари нема – Штрајк во македонска пошта

Разнесувачите на пошта и шалтерските работници се во дефицит, додека административните и руководните позиции се преполнети, вели претседателот на Синдикатот на Пошта. Со тоа што имаме само еден шеф за секој работник, се стигна до неоднос помеѓу бројот на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img