Павил Власев

Говорот на Павел Власев во романот „Мајка“ на Максим Горки

Карактерот Павел Власев на суд во социјалистичкиот роман „Мајка“ во авторство на Максим Горки Како партиски човек го признавам само судот на својата партија и ќе зборувам не во своја одбрана, туку — по желба на своите другари кои исто...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img