овоштарство

Овоштарството пред колапс поради вазалната политика и санкциите кон Русија

Од државниот Завод за статистика излегоа со бројки кои се поразителни за овоштарството во Република Македонија. Домашното земјоделското производство на храна е постојано на удар од оваа ненародна власт, која е во служба на олигархијата и странските интереси. Во минатата...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img