ОСА

Агенции за обезбедување – злосторнички здруженија?

Јавна тајна е дека, покрај наводните заложби на владата за унапредување на стандардот на граѓаните, работничките права на вработените во приватниот сектор кои се утврдени со закон воопшто не се почитуваат. Но можеби најлошиот дел е тоа што работниците...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img