Ораторство

Интервју со Јован Јанев: Студентите се соочуваат со нехумани услови

Јован Јанев е студент на правниот факултет при УГД, има поминато два мандата во Универзитетското Студентско Собрание при УГД, борец за студентски права, еден од најдобрите млади оратори, ракометен голман и уште многу други работи. Имавме прилика да седнеме...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img