Општина Чаир

Левица: Општина Чаир нема изгласано завршна сметка од 2021 година

На официјалната страна на општината веќе две години не се објавени завршните сметки (за 2022 и 2023 година) за тоа како се потрошени парите на граѓаните, Исто така, не се објавуваат Службените гласници, односно последниот е објавен на 16.06.2023 год. Неодговорноста,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img