Небензја

Небензја: Дали ЕУ и НАТО придонесуваат за глобалниот мир?

Говорот на Постојаниот претставник на Русиjа, Василиј Небензjа на состанокот на Советот за безбедност на ОН „Мир преку дијалог: придонесот на регионалните, субрегионалните и билатералните напори за спречување конфликти и мирно решавање на споровите“ Придонесот на Европската унија за меѓународниот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img