Натураи Карта

(Видео) Што имаат јудаистичките верски заедници да кажат за моменталната ситуација во Израел?

На социјалната мрежа Х вирално се споделуава видео интервју на Рабинот Јистраел Дејвид Вајс, воедно портпарот на здружението Натураи Карта во САД, каде што тој искажува солидарност со палестинскиот народ. This is something the western mainstream media should be telling...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img