Нафта

Глобалната трговија во паника: Раст на цените на нафтата, природниот гас и пченицата

Цените на нафтата и природниот гас се искачија во понеделникот, додека цените на пченицата накратко се зголемија, бидејќи инвеститорите реагираа на кусиот и хаотичен бунт во Русија викендов. Пазарите беа главно фокусирани на тоа дали превирањата во Москва би...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img