Најголемиот концетрационен логор во светот

Најголемиот концетрационен логор во светот

Пишува: Ивана Котлар Појасот Газа грубо може да се спореди со Варшавското гето или Терезиенштад, денес Терезин во Чешка. Речиси два милиони луѓе набиени на 365 km², живеат под воена и економска блокада од страна на Израелците. Целата област е...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img