МТВ

По повод посетата на Урсула Фон Дер Лајен потсетуваме на моментот што МТВ го цензурираше лани

По повод „посетата“ на Претседателот на Европската комисија Урсула Фон дер Лајен, потсетуваме на моментот лани кога држеше говор и ги убедуваше пратениците да го изгласаат „францускиот предлог“ за бугаризација на Македонија. За време нејзиниот говор, пратениците од редовите на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img