МРТ

Стефановска: Зошто Левица ја нема на МРТ?

Фејсбук статус на Јована Стефановска За Македонската радио телевизија во 2023 согласно табелата од буџетот се одделени над една милијарда денари, односно преку 16 милиони евра. Дали можда грешам? Погледнете ја табелата и линкот даден во коментар.Како јавен сервис треба да...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img