Моќта ги корумпира и најдобрите

Моќта ги корумпира и најдобрите [Михаил Бакунин]

Државата не е ништо друго, освен легална, регулирана и систематизирана доминација и експлоатација. Ќе се обидеме да го демонстрираме ова преку истражување на последиците од владеење на малцинството врз масите, колку и да сакате да е тоа малцинство интелигентно...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img