Милошоски

(Видео) Милошоски: Преспанскиот договор е завршена работа

Откако го амнестираа со измените на Кривичниот законик, за Милошоски било тешко да се промени нелегитимниот Преспански договор! Пак да си гласате за НАТО партии!
- Advertisement -spot_img

Latest News

Тамара Јованов: Што значи живот во продолжена сиромаштија?

Пишува: Тамара Јованов – Апасиева –  Професорка на Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – во Штип  Што значи живот...
- Advertisement -spot_img